Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Berm en boomgaard naast A58 vatten vlam

Toegevoegd: 13-08-2022, 21.44 uur
De brandweer kon het vuur onder controle krijgen.
De brandweer kon het vuur onder controle krijgen.
© Foto: Brandweer Rilland
Door: Remi Mesu

KRABBENDIJKE - De Zeeuwse brandweer is zaterdag uitgerukt voor een bermbrand naast de A58 ter hoogte van Krabbendijke. Ook hielp de brandweer van Woensdrecht mee door te voorzien in extra bluswater.


De brandweer van Rilland en Kruiningen werden rond 15.30 uur gealarmeerd dat de berm naast de A58 in de brand zou zijn gevlogen. Toen de eenheden van de brandweer ter plaatse kwamen, bleek dat het inderdaad om de berm ging. In de tussentijd was de brand zelfs overgeslagen op de naastgelegen boomgaard.

De bluslieden gingen meteen aan de slag om de bermbrand zo snel mogelijk te blussen. De brandweer uit Woensdrecht was daarvoor ook met een waterwagen naar de locatie van de brand gereden. Door de waterwagen van de Brabantse brandweerpost konden de Zeeuwse brandweerlieden voorzien worden van extra bluswater.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren