Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestant smeert uitwerpselen tegen deur Torentijd

Toegevoegd: 13-08-2022, 21.52 uur
Arrestant smeert uitwerpselen tegen deur Torentijd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdag in Middelburg een man aangehouden die in de voortuin van vreemde mensen zat. Nadat hij gehoord was in Torentijd werd hij vrijgelaten. Daarop deed hij zijn behoefte bij de voordeur van de gevangenis.


De politie kwam de man zaterdag tegen toen de agenten gealarmeerd waren dat hij in de voortuin van vreemden zat. Daar zou hij, volgens de politie, uitspraken gedaan hebben dat hij de keel van mensen dicht zou knijpen en dat hij een ruit zou ingooien als de agenten niet weg zouden gaan. Ook zou hij zijn behoefte hebben gedaan in de tuin.

Uiteindelijk namen de agenten de man mee naar het politiecellencomplex in Torentijd. Omdat het lichte vergrijpen betrof, was de man na verhoor enkele uren later weer op vrije voeten. De wijkagenten van Middelburg schrijven op Instagram dat de man vervolgens van het arrestantencomplex naar de gevangenis liep waar hij zijn behoefte deed. Daarop smeerde hij, onder meer, de deur van de penitentaire inrichting onder met de uitwerpselen.

Volgens de wijkagenten is het een trieste situatie en zou de man gebaat zijn bij goede hulp. Het is niet bekend wat er verder met hem gaat gebeuren.



 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
w.wisse wisse (13-8-2022 om 23:32)
Geef hem een treinkaartje naar GOES
Cookie-instellingen beheren