Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 228 km

Getuigen steekpartij in Goes gezocht.

Toegevoegd: 14-08-2022, 12.53 uur
Bij het steekincident raakte een 18-jarige jongen gewond.
Bij het steekincident raakte een 18-jarige jongen gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De politie is bij het onderzoek naar de steekpartij op vrijdagavond, aan de Korte Kerkstraat in Goes, op zoek naar getuigen. Bij de steekpartij raakte een 18-jarige man gewond. 


De politie is een onderzoek gestart naar de onenigheid tussen vermoedelijk jongeren. Een man raakte daarbij gewond. Het is onbekend waarom er onenigheid uitbrak en er is niemand aangehouden. De politie zoekt daarom getuigen van het incident.

Deze getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem:0800-7000 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goese nar (15-8-2022 om 02:38)
Nee. Jongeren zijn geen mietjes geworden. Wij hebben gewoon een hoop oorlogs mormels het land binnen gehaald en zij zijn zo ziek in hun hoofd dat ze steken een goed idee vinden. Genoeg is genoeg weg ermee! .
Goesenaar (14-8-2022 om 14:13)
Jongeren zijn mietjes geworden . Je ben stoer als mes gebruikt nau nee hoor dan ben je echt laf hond je ben echt vent als je uit praat of met vuist gebruik dan ben je echt vent . Wat vind andere van moet overheid harder aanpakken iemand die mes gebruikt zo ja hoe veel langer in gevangenis gooien of levens lang geld betalen aan slachtoffer
Cookie-instellingen beheren