Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 38 km

Vier jongeren aangehouden vanwege vechtpartijen in Terneuzen

Toegevoegd: 14-08-2022, 13.07 uur
Vier jongeren aangehouden vanwege vechtpartijen in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De politie arresteerde vannacht in de Nieuwstraat in Terneuzen vier jongeren vanwege vechtpartijen in de straat. Er werden ook meerdere boetes uitgedeeld.


Volgens de politie was het druk in de Nieuwstraat. Agenten zagen zondagochtend rond 04.00 uur dat jongeren op straat slaags waren geraakt. Een slachtoffer viel bewusteloos op de grond maar kwam snel weer bij. Hij wenste geen bemoeienis van de politie en vertrok. De sfeer bleef grimmig en agenten zagen dat er opnieuw een vechtpartij uitbrak. De politie arresteerde vervolgens rond 04.00 uur een 34-jarige man uit Terneuzen wegens mishandeling. Hij werd op het politiebureau verhoord. Er is geen aangifte gedaan en de verdachte is met een bekeuring voor het verstoren van de openbare orde weer in vrijheid gesteld.

De onrust op straat bleef en de politie vorderde meerdere keren het vertrek van de mensenmassa. Agenten vorderden een aantal keren dat drie vrouwen (15, 17 en 18 jaar, allen uit Terneuzen) weg moesten gaan, maar zij wilden daar geen gehoor aan geven. Agenten arresteerden hen rond 04.30 uur voor niet opvolgen vordering, geen identiteitsbewijs te kunnen tonen en openbare dronkenschap. Omdat zij onder invloed van alcohol verkeerden, worden zij op een later tijdstip verhoord. Ze zijn vanochtend in vrijheid gesteld.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (14-8-2022 om 22:24)
Op tv en andere media wordt drinken en ruziezoeken neergezet als stoer gedrag. Dus zo vreemd is het niet dat een aantal jongeren dit overneemt. Normen, waarden en gezond verstand zijn ver te zoeken vandaag de dag,... triest.......
Michel (14-8-2022 om 21:17)
@bonky, je kunt het niet beter verwoorden.
bonky (14-8-2022 om 18:28)
15 17 en 18 je moet je eigen niet af vragen uit welk nest ze komen
Jtg (14-8-2022 om 18:27)
Ja toch Bram Goeree we leven al in een politiestaat lekker iedereen opschrijven voor elke scheet vast zetten waarom niet leren toch nie lekker de staatkast vullen om vervolgens aan al die vluchtelingen in marina beach voorheen braakman of de Zeelandhallen waar ze onder zo'n slechte omstandigheden moeten vertoeven lees pzc.
Rick Roll (14-8-2022 om 17:42)
Waarom straffen? De politiek is net zo schuldig aan het toelaten van dronkenschap. Immers elke andere vorm van drugs wordt wel 'aangepakt' maar deze niet, want 'dat is cultuur'. Hoewel alcohol een van de schadelijkste drugs is die er is. Dus nee. Als het 'cultuur' is dan is dat gewoon acceptabel gedrag. Het is namelijk niet onbekend dat alcohol voor dat soort gedrag zorgt. en al helemaal bij jongere personen.
bram goeree (14-8-2022 om 15:29)
warmte en drank een ideale combinatie .maar 15-17 en 18 dronken een id kunnen tonen en dan even later weer vrij laten dat snap ik niet .laat ze hun roes maar uitslapen in de cel en dan gelijk verhoren en straffen ..anders leren ze er niks van
Cookie-instellingen beheren