Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor een gedumpte scooter in Vlissingen

Toegevoegd: 14-08-2022, 17.20 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De hulpdiensten werden vanmiddag opgeroepen voor een voertuig te water aan de Energieweg in Vlissingen. Het bleek om een gedumpte scooter te gaan.


Een voorbijganger zag omstreeks 16.20 uur een scooter onder de Sloebrug in het Kanaal door Walcheren liggen. Hierop heeft hij de hulpdiensten gealarmeerd. Omdat er niet bekend was of er een persoon bij het incident was betrokken, werden de brandweer en politie opgeroepen.

Eenmaal ter plaatse bleek dat de scooter was gedumpt. De brandweer heeft de scooter uit het water getrokken. Tijdens het incident werd de scheepvaart in het kanaal stilgelegd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (15-8-2022 om 23:14)
@Jan Gaat het wel goed met je Jan? Is de hitte van de afgelopen week naar je hoofd gestegen? Waar maak je je druk om man.
JAN (15-8-2022 om 10:20)
Chris, hoezo ze zijn overbelast?? blijkbaar hebben ze toch weinig te doen, als er voor 1 scooter in het water meerdere politie auto,s komen > ik tel er al 3 op de foto, en ik zie zelfs 2 marechaussee,s staan te kijken.(ik denk stiekum, die hebben niks te doen, horen de melding en gaan kijken, anders duurt hun dienst zo lang> beetje afleiding dus)
Chris (14-8-2022 om 19:52)
Kosten lekker verhalen op de dumper(s) , mogelijk gestolen voertuig. Nu voor niets duikteam, brandweer, ambulance en politie opgeroepen. Deze organisatie 's zijn nu met deze warmte toch al overbelast. Afgedankte scooter kun je zo bij de ijzerhandel kwijt, tenzij er iets mee gebeurt is? Serienummer uitzoeken en dader opsporen.
Cookie-instellingen beheren