Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man braakt zichzelf onder achter stuur Oost-Souburg

Toegevoegd: 15-08-2022, 08.46 uur
Dronken man braakt zichzelf onder achter stuur Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

OOST-SOUBURG – Een man is gisterenavond in Oost-Souburg aangehouden nadat hij opvallend rijgedrag vertoonde. Ook zat hij onder zijn eigen braaksel.


De politie kreeg gisterenavond meerdere meldingen via de landelijke alarmcentrale dat er een man erg zou slingeren tussen Burgh-Haamstede en Vlissingen. In Oost-Souburg wisten agenten de man staande te houden. Deze agenten zag bij de controle van de man dat hij zich tijdens zijn rit volledig onder had gebraakt.

De man is in een arrestantenbus meegenomen naar het politiebureau in Middelburg. De man blies bij de ademanalysetest 475 Ug/L.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (16-8-2022 om 09:12)
En nu maar hopen dat hij de Arrestantenbus ook niet ondergekotst heeft..... Anders moet hij 2 voertuigen schoonmaken ......... ;-)
R (15-8-2022 om 22:14)
Teveel op? Rijbewijs levenslang kwijt. Het woord zegt het al. Een rijbewijs is een bewijs dat je de lichamelijke en geestelijke gesteldheid hebt om een voertuig te besturen.
Franky (15-8-2022 om 18:29)
475 UGL is niet extreem veel, mogelijk is er meer aan de hand! Verder, rijden onder invloed is sowieso not done!
Joris (15-8-2022 om 14:41)
De wet dat er geen alcohol verkocht mag worden bij tankstations laat geen vermindering van het aantal bezopen bestuurders zien, het worden er meer en meer. Maar nutteloze wetten afschaffen doen we niet in Nederland.
Loes (15-8-2022 om 09:10)
Eigenlijk triest...dan heb je geen controle over jezelf. Zou je man maar zijn om te schamen als die ze nuchtere verstand al niet kan gebruiken
Cookie-instellingen beheren