Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 153 km

Man aangehouden op verdenking van inbraken in boten

Toegevoegd: 15-08-2022, 17.16 uur
Man aangehouden op verdenking van inbraken in boten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WOLPHAARTSDIJK - Agenten hebben maandagochtend een auto in beslag genomen van een man die mogelijk betrokken is geweest bij inbraken in meerdere boten bij Wolphaartsdijk. Ook de vermoedelijke inbreker zelf werd aangehouden.


De man zou volgens de politie te gast zijn geweest op een camping in Wolphaartsdijk en had daar, volgens getuigen, goederen uit boten gestolen. De slachtoffers van deze diefstallen herkenden onder meer een schroef van hun boot en het anker van hun boot in de auto van de verdachte.

Zij deden aangifte tegen de man die betrapt was op de diefstallen. Ook zou de inbreker schade hebben veroorzaakt op een van de boten om bij de goederen te kunnen komen. De verdachte, een 50-jarige inwoner van Hoogerheide, is door agenten overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij verhoord. De man zit nu nog vast. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren