Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 121 km

Auto belandt in de sloot, één persoon aangehouden

Toegevoegd: 15-08-2022, 21.43 uur
Door: Remi Mesu

NIEUWDORP - Een automobilist is maandag na een eenzijdig ongeluk aangehouden bij Nieuwdorp. Bij het ongeluk kwam de auto in een sloot terecht.


Het ongeluk gebeurde rond 19.50 uur op de Kasteelweg bij Nieuwdorp. Een automobilist raakte daar door onbekende oorzaak van de weg en belandde in een naastgelegen sloot.

Zowel de politie, ambulancedienst als brandweer kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Uiteindelijk was het slachtoffer uit het voertuig gehaald en overgebracht naar de ambulance. Na behandeling ter plaatse is de inzittende door de politie meegenomen voor nader onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (17-8-2022 om 11:35)
@leon akkerbout: zelden zo’n domme hersenloze reactie gelezen, beterschap gewenst!
@leon akkerbout (17-8-2022 om 09:26)
Ik woon daar, het is bovendien niet in de middle of nowhere, maar een verbindingsweg tussen Lewedorp en Nieuwdorp. Veel fiets en wandelverkeer op de Kasteelweg. Ik wandel daar geregeld met hond of paard, zoals velen met mij. Terug in je hok dus, stakker.
leon akkerbout (17-8-2022 om 06:20)
Ja zo'n smal 60 polderwegje in the middle of nowhere is ook echt de uitgelezen hotspot voor een wandeling. Netzoiets als dat er een kettingbotsing op de snelweg plaatsvindt tussen Den Haag en Amsterdam met 2 vrachtwagens met daartusen een personenauto en dat je dan gaat reageren met "je zult er maar net lopen met je kinderwagen", ook zo'n achterlijke opmerking die kant nog wal raakt.
Drink er nóg één! (16-8-2022 om 09:22)
Dat krijg je ervan, zuiplap. Je zal er maar wandelen...
Loes (16-8-2022 om 06:44)
Niet verbaasd dit is de zoveelste een rustig rijgedrag kom je verder mee..deze heeft geen winst behaald
Cookie-instellingen beheren