Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder en automobiliste botsen in Middelburg

Toegevoegd: 16-08-2022, 11.59 uur
Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.
Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Torenweg in Middelburg zijn dinsdagochtend een motorrijder en een automobiliste met elkaar in botsing gekomen. Geen van de twee raakte ernstig gewond.


De botsing vond omstreeks 11.20 uur plaats bij de rotonde op de kruising met de Dauwendaelselaan en de Bluesroute. De motorrijder en de automobiliste kwamen met elkaar in botsing aan de Dauwendaelse zijde van de rotonde.

Na de melding van het ongeluk werd de ambulancedienst opgeroepen maar al snel bleek dat er niemand naar het ziekenhuis hoefde te worden vervoerd. De politie heeft de betrokkenen ondersteund bij het afhandelen van de ontstane schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephan (17-8-2022 om 07:34)
@Rob, er wordt inderdaad vaak hard gereden maar dat was in dit geval niet de oorzaak van de aanrijding.
Rob (16-8-2022 om 12:13)
Rond 10.30 daar nog langs gelopen met de honden, zoals iedere dag. Hoe vaak ik wel niet mijn honden terug heb kunnen trekken voor een automobilist die veel te hard over de rotonde scheurt. Een aantal weken geleden was het daar ook al raak, haastige spoed is zelden goed.
Cookie-instellingen beheren