Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
40 files van totaal 185 km

Stuk dijk in brand nabij sportpark Sluiskil

Toegevoegd: 16-08-2022, 20.28 uur
De brand woedde nabij sportpark D'n Dolse Diek.
De brand woedde nabij sportpark D'n Dolse Diek.
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De brandweer heeft dinsdagmiddag in Sluiskil een brand geblust die woedde in de begroeiing van een stuk dijk. Dit weekeinde woedde ook al brand bij dezelfde dijk.


De brandweer werd rond 14.30 uur opgeroepen. Bij de melding werd als adres nog de Nieuwe Kerkstraat aangehouden maar al snel bleek dat de brand woedde nabij sportpark D'n Dolse Diek. De brandweer had het vuur met behulp van twee stralen snel weer onder controle.

In de nacht van vrijdag op zaterdag woedde ook al brand nabij het sportpark. Toen werden even na 01.00 uur vlammen gezien vanaf de Rondweg Sluiskil (N252). Ook deze brand had de brandweer van Sluiskil snel onder controle.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (17-8-2022 om 06:45)
Kwajongens die fikkie stoken, werd eind jaren 60 ook al gedaan door mijn generatie op dezelfde plaats,bij de oude spoordijk die daar vroeger in de buurt lag ook,de goederentrein die daar nog reed moest zelfs stoppen. Wachten tot het vuur vanzelf uitging.
Cookie-instellingen beheren