Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie houdt overlastgever Domburg aan na valpartij

Toegevoegd: 17-08-2022, 08.17 uur
De man kwam ten val en werd hierna in de boeien geslagen.
De man kwam ten val en werd hierna in de boeien geslagen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een man is vannacht in Domburg ten val gekomen toen hij op de vlucht was geslagen voor de politie. Agenten wilden de man aanhouden nadat hij overlast had veroorzaakt. Uiteindelijk werd hij toch nog ingerekend.


Rond de sluitingstijd van de Domburgse horeca hield de politie vannacht extra toezicht. Twee dronken personen vielen de agenten op. De twee wilden namelijk niet vertrekken terwijl ze eerder in de horeca ook al voor overlast hadden gezorgd. Eén van de mannen uitte beledigingen en op een gegeven moment was de maat vol en besloot de politie deze man aan te houden.

De overlastgever had kennelijk geen trek in een arrestatie want hij ging er vandoor. De man struikelde echter en kwam ten val op de straatstenen. Hierna kon hij alsnog worden ingerekend. De man heeft de nacht in Torentijd doorgebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren