Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet op vakantiepark Hoek

Toegevoegd: 17-08-2022, 10.36 uur
Door: Eugène Harthoorn

HOEK - De traumahelikopter is vanmorgen geland bij een vakantiepark aan de Middenweg bij Hoek na een melding van een medische noodsituatie. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 09.00 uur opgeroepen voor de noodsituatie op vakantiepark Marina Beach bij Hoek. Als snel bleek dat het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam nodig was. Dit landde omstreeks 09.30 uur op een grasveld van het vakantiepark.

Na behandeling ter plaatse is het slachtoffer omstreeks 10.00 uur met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht. In de ambulance reed ook een arts van het traumateam mee. Daarom vloog de traumahelikopter even later ook naar het Terneuzense ziekenhuis. Bij het landen en opstijgen van de helikopter stond de brandweer stand-by.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
natasja (18-8-2022 om 14:33)
Zeg ikken!!!! Wil jii je grote mond dicht houden het gaat wel om mijn buurvrouw/vriendin ja. Hartstilstand gehad en herseninfarct. Jou antwoord is ronduit belachelijk. Mafkees. Ze hebben heel snel en accuraat gehandeld. En de ouders van mijn buurman/vriend een huisje aangeboden dus alleen maar lof over de park eigenaren.
Darco (18-8-2022 om 13:53)
Vraag mij af wat sneller is, Braakman naar ziekenhuis met de traumahelikopter of gewoon met de ambulance door de Sluiskiltunnel en zo de spoedeisende hulp binnen rijden ?
IKKE (17-8-2022 om 15:34)
IS GILLIS WEER BEZIG HAHA
Mijnheer Ikke (17-8-2022 om 11:18)
Er zijn tegenwoordig zoveel medische noodgevallen, bijna dagelijks gebeurt het. Wat zou in hemelsnaam de reden kunnen zijn?
Cookie-instellingen beheren