Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Man met kinderen in auto voor 5e keer onder invloed

Toegevoegd: 17-08-2022, 10.42 uur
Man met kinderen in auto voor 5e keer onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 27-jarige Rotterdammer is dinsdag rond 20.35 uur in Middelburg aangehouden nadat hij voor de vijfde keer was betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


Agenten controleerden de man bij Het Zwin. Al snel bleek dat hij zich niet kon legitimeren. Ook bleek hij onder invloed te rijden. Het bleek al de vijfde keer te zijn dat hij werd betrapt op dit feit. Tijdens de controle wilde de man op een gegeven moment weglopen. Hierop werd hij door de aanwezige agenten geboeid. De arrestatie verliep volgens de politie niet al te soepel. "De man vond het nodig de agenten te beledigen en verzette zich tegen zijn aanhouding. Hij is uiteindelijk alsnog overgebracht naar het politiebureau", zo vertelt een woordvoerder van de politie.

In de auto van de man zaten enkele kinderen. Zij zijn, nadat de agenten ze gerust gesteld hadden, naar huis gebracht. Hun vader kreeg overigens ook nog een bekeuring omdat het jongste kind niet in een kinderzitje zat. De auto is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (18-8-2022 om 09:44)
Wat een debiel, meteen uit de oudelijke macht zetten!
Jaap (17-8-2022 om 11:28)
Het prototype van een aso, waarvan je je afvraagt wat hij hier te zoeken heeft. Zijn kinderen zullen wel door hem klaargestoomd worden tot een nieuwe generatie aso-parels, ziet er allemaal veel belovend uit. Enige manier is keihard aanpakken.
Joris (17-8-2022 om 11:11)
Deze dwaas is een verspilling van zuurstof en ruimte. Nachtje cel en hij gaat op voor poging tot doodslag nummer 6. Goed werk agenten maar jammer dat het zinloos is.
Michel (17-8-2022 om 11:09)
Deze aso behoort voorlopig uit de maatschappij verwijderd te worden.
Cookie-instellingen beheren