Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

A58 tijdje dicht vanwege persoon op viaduct

Toegevoegd: 17-08-2022, 11.47 uur
De A58 is inmiddels weer vrijgegeven.
De A58 is inmiddels weer vrijgegeven.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De A58 is vanochtend in beide richtingen afgesloten geweest ter hoogte van Kapelle. De hulpdiensten waren ter plekke bij een suicidaal persoon.


Het incident speelde zich af rond een viaduct bij de Wrangeweg. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plekke. De brandweer was aanwezig met een reddingskussen maar de politie kon voorkomen dat de persoon naar beneden sprong. De politie heeft de persoon rond 11.40 uur meegenomen.

Rijkswaterstaat zette de snelweg ter plaatse in beide richtingen af maar toen de persoon zich had overgegeven, werd de A58 weer vrijgegeven. Vannacht vond op hetzelfde viaduct ook al een soortgelijk incident plaats. Toen wisten de aanwezige politiemensen een vrouw te overtuigen zichzelf over de dragen aan de zorg.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hendrik (17-8-2022 om 12:59)
Dat is de derde keer deze week dat een suïcidaal persoon op een viaduct boven de A58 staat. Maandag, vannacht en vanmorgen dus. Protocollen Emergis misschien eens nazien?
Henky (17-8-2022 om 12:27)
Dit is triest voor alle partijen ,en we zullen helaas dit meer gaan zien in de toekomst want de zorg is er niet meer voor deze mensen ze worden opgenomen voor een paar weken en dan worden ze weer naar huis gestuurd mits(als ze een huis hebben) ,want vele families staan niet te springen om deze mensen onderdak meer te geven
Cookie-instellingen beheren