Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 138 km

A58 tijdje dicht vanwege persoon op viaduct

Toegevoegd: 17-08-2022, 11.47 uur
De A58 is inmiddels weer vrijgegeven.
De A58 is inmiddels weer vrijgegeven.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De A58 is vanochtend in beide richtingen afgesloten geweest ter hoogte van Kapelle. De hulpdiensten waren ter plekke bij een suicidaal persoon.


Het incident speelde zich af rond een viaduct bij de Wrangeweg. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plekke. De brandweer was aanwezig met een reddingskussen maar de politie kon voorkomen dat de persoon naar beneden sprong. De politie heeft de persoon rond 11.40 uur meegenomen.

Rijkswaterstaat zette de snelweg ter plaatse in beide richtingen af maar toen de persoon zich had overgegeven, werd de A58 weer vrijgegeven. Vannacht vond op hetzelfde viaduct ook al een soortgelijk incident plaats. Toen wisten de aanwezige politiemensen een vrouw te overtuigen zichzelf over de dragen aan de zorg.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (18-8-2022 om 09:41)
Als dit "soort personen" eenmaal voor zichzelf besloten, dat het voor hun "genoeg" is geweest en dat ze een einde aan hun leven willen maken, zijn ze moeilijk op andere gedachten te brengen. De volgende keer staan ze langs het spoor op de overbekende plaatsen in Eindewegen en bij Krabbedijke. Ik hoop dat deze persoon goede hulp krijgt.
Grote Smurf (18-8-2022 om 00:53)
Lekker doorbezuinigen op de geestelijke gezondheidszorg Den Haag. Want ja, dat is makkelijk als je geen empathie hebt en mensen ziet als een voorwerp wat jullie moet dienen en niet andersom. Werkt het voorwerp niet jammer dan. Vet simpel ben je als je zo denkt. Mensen gaan kapot onder financieele druk en werkdruk en men slaapt lekker verder in Den Haag. De schaamte zou moeten overlopen bij ze maar ze doen niets. Ondertussen zorgen ze er ook voor dat mensen steeds verder in het nauw gedreven worden. Schandalig is niet eens het juiste woord. Er is geen woord voor hoe laag je kunt zinken als bestuurder van een land puur voor macht. Normale mensen zijn niet bezig met macht. Narcisten en psychopaten wel omdat ze geen leven hebben. Zwak excuus!!
De bezorger (17-8-2022 om 19:27)
Triest zulke berichten. Hopenlijk krijgt zij de juiste hulp. Moedig van de adequate hulpverlening. Uit ervaring weet wat dit teweeg brengt bij nabestaanden. Dan leer je commentaar voor je te houden.
Jac (17-8-2022 om 18:49)
Wachttijden in de geestelijke gezondheidszorg lopen makkelijk op tot een paar maanden voor de "standaard mentale klachten" tot een klein jaar voor de complexe zorg. De gezondheidszorg kost ons elke jaar meer en meer, en blijkbaar krijgen we voor dat geld steeds minder en minder terug. Ergens gaat hier iets goed fout....Hoop dat de persoon hier in kwestie snel de zorg krijgt die hij/zij nodig heeft.
Franky (17-8-2022 om 18:33)
Tja, bezuiniging op de mentale zorg in welke zin dan ook, dit is het resultaat.
Jan Bal (17-8-2022 om 13:22)
Maandag zat zij daar ook al ,en vannacht ook, en waarschijnlijk nu ook weer wat kost dit de maatschappij ,opnemen en fatsoenlijk behandelen
Cookie-instellingen beheren