Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 116 km

13-Jarige jongen loopt met mes door stad, één aanhouding

Toegevoegd: 17-08-2022, 13.52 uur
13-Jarige jongen loopt met mes door stad, één aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Agenten hebben gisterenavond op de Korte Geere een 13-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. Hij zou volgens getuigen met een groot mes hebben rondgelopen.


De politie kreeg rond 21.15 uur de melding dat er een jongen met een mes zou rondlopen in het centrum van Middelburg. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en hielden drie jongens staande. Ze bleken niets op zak te hebben. Op aangeven van een getuige werd er in de buurt een mes gevonden. De 13-jarige verdachte zou dat kort voor de staandehouding daar gelegd hebben.

De jongen is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Onderweg naar het bureau en ook bij aankomst op het bureau vond de jongen het nodig de agenten de huid vol te schelden en te beledigen. Ook probeerde hij agenten te schoppen.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (18-8-2022 om 09:08)
dit jochie laat duidelijk merken dat er aan zijn opvoeding nogal wat hapert. ouder(s) / of verzorger(s) hierop aanspreken EN een cursus"hoe voed ik een kind op" laten volgen op eigen kosten. van dat jochie kunnen we nog veel verwachten. een echte aanwinst voor de maatschappij.
bram (18-8-2022 om 04:29)
Mike, kan me wel verplaatsen in jouw gedachte. Deze knul gaat een fantastische tijd in (voor zijn gevoel). Na een korte periode zal hij er toch achter komen dat dit niet het echte leven is dat hij wilde. Helaas te laat dan !! De zoveelste sufferd die denkt dat alles is zoals hij het wil. Zielig, wat de oorzaak of reden ook is. Zijn Vader en zijn Moeder hebben kennelijk iets fout gedaan. Maar te hopen dat zij dit begrijpen. Wens een ieder van dit gezin veel sterkte en begrip (die men helaas niet zo gemakkelijk zullen krijgen).
Kevin (17-8-2022 om 23:18)
Het is heel triest dat dit gebeurd, wat was die jongen van plan? Een overval plegen? iemand neer te steken? of wat dan ook..... Een geluk dat een getuige zag dat hij met een (groot) mes loopt te zwaaien. De goten in het dagelijks leven zijn blijkbaar al heel erg groot geworden.... In wat voor wereld leven we toch???? Dit kan echt niet, ergens in dat gezin is iets goed ontspoort denk ik zo, en dat kan tegenwoordig heel veel oorzaken hebben. Hopelijk kunnen die ouders ook tot de orde geroepen worden, dat dit echt niet kan. Anders rest de bak in het vervolg van zijn leven vrees ik. Triest vooruitzicht.
Lol (17-8-2022 om 21:04)
Hvzeeland gaat nog veel artikelen over hem schrijven in de toekomst denk ik zomaar.
zeeuw (17-8-2022 om 19:37)
moet je niet vragen wat voor \ aso gezin ze komen kind en ouders zwaar straffen
Ger (17-8-2022 om 17:18)
Dit ventje gaat helemaal de verkeerde kant op. Zoveel kinderen in de toeslagenaffaire zijn onterecht aan de ouderlijke macht onttrokken maar hier is het duidelijk heel hard nodig. Haal hem zo snel mogelijk van de straat en plaats hem onder toezicht want dit kan dus echt niet.
Cookie-instellingen beheren