Weerbericht:
Buien, in het zuidwesten veel regen. In het noordoosten vannacht mist
Verkeersinformatie:
Geen files

13-Jarige jongen loopt met mes door stad, één aanhouding

Toegevoegd: 17-08-2022, 13.52 uur
13-Jarige jongen loopt met mes door stad, één aanhouding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Agenten hebben gisterenavond op de Korte Geere een 13-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. Hij zou volgens getuigen met een groot mes hebben rondgelopen.


De politie kreeg rond 21.15 uur de melding dat er een jongen met een mes zou rondlopen in het centrum van Middelburg. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en hielden drie jongens staande. Ze bleken niets op zak te hebben. Op aangeven van een getuige werd er in de buurt een mes gevonden. De 13-jarige verdachte zou dat kort voor de staandehouding daar gelegd hebben.

De jongen is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Onderweg naar het bureau en ook bij aankomst op het bureau vond de jongen het nodig de agenten de huid vol te schelden en te beledigen. Ook probeerde hij agenten te schoppen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (23-8-2022 om 20:47)
verkeerde stad. wat een sukkel zeg... zulk soort praktijken horen niet in Zeeland.
bram goeree (18-8-2022 om 18:57)
dat is toch geen nieuws meer tegenwoordig lopen de meesten wel bewapend op straat op uren dat wij vroeger thuis ''moesten'' wezen .ouders let eens wat beter op jullie kinderen want zo gaan er legio een criminele toekomst te gemoed.
Albert Vermue (18-8-2022 om 11:02)
Dat is een drillrapper die horen zo een kapmes te dragen. Hoeft niet altijd iemand uit het azc te zijn hoor.
Mario (18-8-2022 om 10:19)
Zo jammer , degene die niet verantwoord met een mes omgaan. Ik heb zelf altijd een mesje aan mijn riem zitten voor allerhande werkzaamheden van vissen tot reparatie of dingen weghalen of snoeien. Maar als er dan berichten komen van steekpartij , dreiging etc door vaak minderjarigen zijn de fatsoenlijke gebruikers van het gereedschap er de dupe van. Het mes is niet het wapen of het gevaar, de persoon die het hanteert beslist of dat een mes , auto, stok , vork noem maar op een wapen is.
Tuinman (18-8-2022 om 10:03)
Dit gaat niet goed. Hopelijk kunnen ze dat joch en zijn ouders heropvoeden. Wat is de oorzaak van dit niet toelaatbare gedrag.
Stephan (18-8-2022 om 09:25)
Het ligt zeker niet altijd aan de ouders, vaak weten ze niet eens wat hun kind buiten op straat uitvoert. En wie zegt dat ze dat wel moeten weten, ga je kind maar eens constant in de gaten houden. Wat in de huidige tijd vooral een zorg is dat kinderen van deze leeftijd status (wat wel van alle tijden is) tegenwoordig koppelen aan respectloos, agressief gedrag in combinatie met wapens. Als je het op deze leeftijd al zo belangrijk vind om elkaar te laten zien wie de grootste p**mel heeft, hoe moet dat dan later. Er is altijd iemand die harder schreeuwt, maar ben bang dat het in de toekomst wordt wie er harder steekt.
Cookie-instellingen beheren