Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestelbus in greppel bij botsing Middelburg

Toegevoegd: 17-08-2022, 20.32 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Bij een frontale botsing op de Schietbaan in Middelburg is vanmiddag een bestelbus in een greppel beland. Er raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.35 uur op de Schietbaan in Middelburg. Bij het ongeval botsten een personenauto en een busje van een pakketbezorgdienst op elkaar. Door de klap belandde de bestelbus in een droogliggende sloot. 
 

Alle betrokkenen zijn onderzocht door de medewerkers van de ambulancedienst, er bleek echter niemand gewond te zijn geraakt. Beide voertuigen zijn geborgen.  Tijdens het ongeval was één rijbaan gesloten voor alle verkeer. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (18-8-2022 om 06:24)
Opvalend veel bestebusjes bij ongelukken betrokken
Joris (18-8-2022 om 02:08)
De enige pakketbezorgers die zonder deuken in hun busjes rondrijden zijn die van UPS. Je betaald een klein beetje meer per pakket maar daarvoor krijgen de bezorgers realistische tijden en realistische aantallen pakketjes af te leveren. Je ziet ze ook niet appen en bellen achter het stuur, het zijn professionals. Bij de rest is het een race naar de bodem. Meer pakketjes, minder tijd.
Cookie-instellingen beheren