Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 71 km

Ongeval Goes veroorzaakt files op Ringbaan-West

Toegevoegd: 18-08-2022, 11.27 uur
Door het ongeval lekte een van de voertuigen olie.
Door het ongeval lekte een van de voertuigen olie.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een ongeval vlakbij een rotonde op de Ringbaan-West raakten vanmiddag twee auto's beschadigd. Het ongeval zorgde voor flinke files in Goes.


De botsing tussen de twee auto's vond omstreeks 10.35 uur plaats bij de rotonde op de kruising met Klein Frankrijk. Door de klap raakte de bestuurster van het voorste voertuig gewond. Na een behandeling in de ambulance kon het slachtoffer met haar eigen voertuig vertrekken  Bij het ongeval raakte één van de betrokkenen personenauto's lek. Dit busje is afsleept door bergingsbedrijf de Moor.

Door reinigingswerkzaamheden door de gemeente Goes was een rijbaan afgesloten. Hierdoor liep het verkeer over de Ringbaan-West flinke vertraging op. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren