Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Vlissinger (30) veroordeeld voor geweldsdelict, 6 jaar gevangenis

Toegevoegd: 18-08-2022, 20.24 uur
Vlissinger (30) veroordeeld voor geweldsdelict, 6 jaar gevangenis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De 30-jarige Vlissinger A. D. is veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar, tbs met dwangverpleging en het betalen van een schadevergoeding van 17.000 euro. De verdachte stopte 10 juni 2021 bij een kennis een revolver in de mond.


Tegen de Vlissinger was naast de tbs een celstraf van acht jaar geëist. D. werd ook nog veroordeeld voor bedreiging, wederrechtelijke vrijheidsberoving en verboden wapenbezit.

Het slachtoffer zou in de haven van Antwerpen werken en D. moest van 'mensen uit Rotterdam' voor zorgen dat het slachtoffer daar een klusje kon klaren. Het slachtoffer voelde daar niets voor en door het zogenaamd in scene te zetten wilde D. zijn opdrachtgevers (via videobellen) doen geloven dat hij er alles aan had gedaan om het slachtoffer aan het werk te krijgen. Daarop werd bij het slachtoffer een revolver in de mond gestoken en driemaal werd de trekker overgehaald.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (19-8-2022 om 13:23)
dat is een straf die erop begint te lijken ,zeker voor zulk idioot gedrag
Ik (19-8-2022 om 09:56)
Ik hoop dat die lafaard flink te pakken genomen wordt door andere gevangenen.
Jan de filatroop (19-8-2022 om 00:04)
Meneer had gewoon special 38 minutie. Tot zn beschikking. Zo op de foto te zien
Cookie-instellingen beheren