Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 58 km

Oudere man gewond bij valpartij in Middelburg

Toegevoegd: 18-08-2022, 20.28 uur
Oudere man gewond bij valpartij in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Een oudere man is vanmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Turfkaai in Middelburg.


De man kwam, ter hoogte van de Sint Jansstraat, door een onbekende oorzaak ten val. De politie en ambulancemedewerkers kwamen met spoed ter plaatse. Diverse omstanders boden de man steun en hadden zelfs een parasol geregeld om het slachtoffer te beschermen tegen de zon.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer onderzocht in de ambulance.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (19-8-2022 om 16:01)
Wat een geweldige verhalen hier, er worden gelijk allerlei verhalen verzonnen, je kan ook gewoon vallen, vanwege een lichamelijk mankement of slijtage, mijn vriendin brak zo haar pols, dus volgens een figuur hier hoor je dan niet meer op straat of in het verkeer. Je levenlang jezelf kapotgewerkt en dan wordt hier bepaald wat je wel en niet mag. Ouder is niet meteen dement en hulpbehoevend. Kortzichtig allemaal.
Evelien van den Bosse (19-8-2022 om 09:55)
Beste Leon, deze meneer liep met zijn rollator, mag dit van u ook al niet meer? Niet zomaar reageren en wat roepen als u niet weet wat er gebeurde.
Ik (19-8-2022 om 09:51)
Leon heb jij wel gelezen wat er staat, want waar jij het nu over hebt weet ik niet. Deze man was uit het niets GEVALLEN. Ik wens die persoon sterkte toe.
Pippa (19-8-2022 om 09:43)
Akkerbout Sorry maar dat klinkt wel erg negatief! Mensen ook zgn oudjes kunnen meestal zelf wel bepalen wat ze wel of niet kunnen ,of worden we weer eens over een kam geschoren! Ik denk niet dat er veel demente bejaarden in het verkeer zitten hoor, ik°°zou zeker over die laatste zin van over een kleurtje, maar eens goed nadenken ,als je dat tenminste kunt ik mag het betwijfelen.!
Michelle (19-8-2022 om 09:17)
@leon akkerbout. Op de eerste plaats doet het verhaal niet dat er een rijwiel is gebruikt! De manier waarop jij praat over "die oudjes" past niet! "die oudjes "zijn niet van de ego-maatschappij . Hebben geleerd rekening te houden met anderen dat kan je van de jeugd niet zeggen. De goeden niet te na gesproken! Kortom: je zou voortaan eerst eens kunnen nadenken voordat je die kwetsende taal gaat schrijven!
Johan (19-8-2022 om 08:10)
@Leon akkerbout: Laten we dat idee van u koppelen aan de pensioenleeftijd. Wanneer je economisch niet meer van waarde bent, dan hoef je verder ook niets meer te willen of te doen. Eenmaal met pensioen kun je wel gewoon opgesloten worden en op de dood gaan wachten.
Cookie-instellingen beheren