Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Strandwacht helpt bij noodsituatie op strand Domburg

Toegevoegd: 18-08-2022, 22.17 uur
Vanwege de drukte hebben de strandwachten het slachtoffer zelf naar de ambulance gebracht.
Vanwege de drukte hebben de strandwachten het slachtoffer zelf naar de ambulance gebracht.
© Foto: Strandwacht Veere
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG – De strandwachten en overige hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie op het strand bij Domburg. Tijdens de inzet werden er elders op het strand mensen uit de zee gered.


De strandwachten werden begin van de middag opgeroepen voor de badgast die dringend medische hulp nodig had. Samen met een ambulance en een kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM-post in Westkapelle zijn zij ter plaatse gegaan.

Vanwege de drukte was het lastig om snel bij de patiënt te zijn.

Omdat het slachtoffer snel naar het ziekenhuis moest, is er niet gewacht op het kusthulpverleningsvoertuig en is de kustwacht met het slachtoffer naar de ambulance gereden.

Tijdens deze actie werden enkele honderden meters verderop meerdere mensen uit het water geholpen nadat ze door de verraderlijke stroming in de problemen waren geraakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren