Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon stapt met alcohol op achter stuur in Groede

Toegevoegd: 18-08-2022, 22.26 uur
Persoon stapt met alcohol op achter stuur in Groede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GROEDE -  De wijkagenten van gemeente Sluis hebben het rijbewijs ingevorderd van een dronken persoon. De desbetreffende persoon was in slaap gevallen op een terras.


De agenten hadden een melding gekregen van een persoon die op een terras was gaan zitten en in slaap was gevallen. Toen zij ter plaatse kwamen, bleek dat de persoon naar een feestje was geweest en daar wat te veel had gedronken. Vanwege de beschonken toestand van de verdachte werd een rijverbod uitgegeven.

De verdachte stapte na enige tijd toch achter het stuur en reed weg. Hierop hebben de agenten de verdachte aan de kant van de weg gezet en diens rijbewijs ingevorderd. Uit een ademanalyse bleek dat de persoon 590 Ug/l in zijn/haar bloed had.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren