Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 117 km

Personenauto belandt in sloot bij Schore

Toegevoegd: 19-08-2022, 10.46 uur
Door: Roland de Jong

SCHORE - Bij Schore is vrijdagochtend een auto in een sloot terecht gekomen. De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen en is door de ambulancedienst onderzocht maar raakte niet ernstig gewond.


Het ongeval vond kort voor 09.30 uur plaats nabij de Maarten Broersweg. Aangezien de hulpdiensten er vanuit gingen dat het voertuig in het water lag en hier nog iemand in zat, werden ook brandweerduikers opgeroepen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is de brandweer echter teruggegaan naar de kazerne toen duidelijk was dat de persoon reeds uit de auto was en zich op de kant bevond.

Ambulancemedewerkers hebben zich wel nog over de bestuurder ontfermd maar voor zover bekend hoefde deze niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De politie laat weten dat ter plaatse een verklaring wordt opgenomen en dat de Citroën zal worden getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (19-8-2022 om 11:19)
Verrassend! Mevr die deze auto bezit, zit 9/10 op de telefoon wanneer ze het voertuig bestuurd. Zou de kosten voor brandweer ed gewoon op mevr verhalen.
Cookie-instellingen beheren