Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Motorrijder aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag in Terneuzen

Toegevoegd: 19-08-2022, 13.57 uur
Motorrijder aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De agenten uit Zeeuws-Vlaanderen hebben gisteren in Terneuzen een 27-jarige man aangehouden. De man vertoonde gevaarlijk rijgedrag en negeerde een gegeven stopteken van de politie.


De agenten kregen in de avond de melding dat er een motorrijder met hoge snelheden door Terneuzen zou rijden. Na een korte zoektocht zagen de dienders de motorrijder op de Guido Gazellestraat rijden. De man negeerde het afgegeven stopteken en reed met hoge snelheid er vandoor. De agenten startten gelijk de achtervolging. Zij konden de motorrijder echter niet meer bijhouden.

Kort na de achtervolging troffen zij de betrokken motorfiets aan in de achtertuin van een woning aan de Rembrandtlaan. De motor is door de agenten in beslag genomen en de eigenaar, een 27-jarige man uit Terneuzen, werd aangehouden voor onderzoek. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt voor het zodanig gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt, het negeren van een stopteken, het overschrijden van de maximale snelheid met 53 kilometer per uur binnen de bebouwde kom, het rijden zonder rijbewijs, het rijden onder invloed van alcohol. Daarnaast heeft de man een bekeuring gekregen voor het rijden zonder verzekering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mark (19-8-2022 om 21:18)
de guido gezellelaan is ook een circuit. het word ook niet moeilijk gemaakt om daar te hard te rijden. ik rijd er zelden 50!
Peter (19-8-2022 om 19:45)
De oplossing zou zijn om gewoon een paar flitspalen neer te zetten
pietje (19-8-2022 om 18:10)
wauw, na jaren overlast, waarschijnlijk een beetje meer veiligheidsgevoel!!!!!!
jacqueline (19-8-2022 om 16:18)
niet normaal , vliegt hier de hele middag a door de straatjes, met een snelheid, van denk ik 70 km, met een straat vol kinderen en dieren, Hij mag nog blij zijn, dat er niet ook nog doden zijn gevallen, door hem op te pakken, misschien zijn redding,
Michel (19-8-2022 om 16:11)
Motor naar de schroot. En de ASO, tijdje in de bak maar zeker een hoge boete.
J.A. Hordijk (19-8-2022 om 16:02)
Dagelijkse kost hier aan de Guido Gezellestraat, ons woongenot wordt bijzonder aangetast door het lawaai van te hardt rijdende motoren personenauto's en werkbussen, enig politie toezicht is hier zeker op zijn plaats!
Cookie-instellingen beheren