Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Snorfietsster ten val in Goes

Toegevoegd: 19-08-2022, 14.57 uur
Snorfietsster ten val in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een vrouw is vanmorgen gewond geraakt bij een valpartij op het Geldeloozepad in Goes. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


De vrouw reed omstreeks 10.00 uur op een snorfiets met een stuur volgehangen met boodschappen langs de afrit naar de milieustraat, aldus de politie. Daar stopte een automobilist(e) om de vrouw voorrang te geven. Door samenloop van omstandigheden kwam de vrouw alsnog ten val.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. De gegevens van beide partijen zijn uitgewisseld voor verzekeringszaken. De snorfiets liep schade op. De personenauto had geen schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren