Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 228 km

35-Jarige fietsendief uit Oost-Souburg aangehouden op kermis Goes

Toegevoegd: 19-08-2022, 15.11 uur
35-Jarige fietsendief uit Oost-Souburg aangehouden op kermis Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Een jongen heeft gisterenavond agenten om hulp gevraagd nadat zijn fiets in Goes was gestolen. De vader van de jongen zat op dat moment achter de fietsendief aan. De politie hield een man uit Oost-Souburg aan als verdachte.


De agenten waren aan het surveilleren over de kermis in het centrum van Goes toen zij aangesproken werden door de jongen. De vader en de jongen waren aan de Van de Spiegelstraat in Goes aan het zoeken naar de fiets, toen vader plotseling een man op de fiets voorbij zag rijden. De vader volgde de fietser op afstand. De man zette de fiets even verderop ter hoogte van de oude muziekschool op slot en liep het kermisterrein op.

Samen met de politie ging de vader op zoek naar de dader. Korte tijd later herkende hij de fietsendief. De politie heeft vervolgens de 35-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (21-8-2022 om 08:43)
Ik had hem het ziekenhuis in gestompt, gewoon eigen rechter in dit geval.
Wtf (20-8-2022 om 16:49)
Bizar @ik het zijn helaas wel altijd dezelfde kneusjes die zich tegoed voelen om een normale job of werk te vinden voor hun verslaving(en) te bekostigen zoals ieder normaal mens dat doet.
Ik (20-8-2022 om 08:58)
Bij mijn kleindochter hebben ze geprobeerd de accu van e.b. te stelen. gelukkig dat ze op tijd buiten kwam. Ze heeft ze jammer genoeg niet gezien. De fiets stond te goed op slot denk ik. En jatten ze de accu als je niet oppast.
Liefbroer (19-8-2022 om 17:49)
Benieuwd of er nog meer fietsen worden aangetroffen bij deze dief. Mijn fiets is tijdens de kermis in Middelburg gestolen.
Karl (19-8-2022 om 16:27)
Gelijk controleren of deze nog meer diefstal op zijn kerfstok heeft.
Cookie-instellingen beheren