Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Dinsdag talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 185 km

Vrouw gewond na valpartij bij Kamperland

Toegevoegd: 19-08-2022, 21.34 uur
Door de val brak de vrouw haar arm.
Door de val brak de vrouw haar arm.
© Foto: Strandwacht Banjaardstrand
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND – De lifeguards van het Banjaardstrand hebben vanmiddag een vrouw geholpen die in Kamperland ten val was geraakt. De vrouw brak haar arm.


De vrouw was ten val geraakt op het fietspad van de Veerse Dam. Omdat de lifeguards in de buurt waren, werden zij gevraagd om te assisteren. De lifeguards hebben eerste hulp verleend. Zij hadden het vermoeden dat de arm van de vrouw was gebroken. Hierop hebben zij ook de ambulancedienst ingeschakeld.

De opgeroepen ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse en hebben de vrouw onderzocht. De vrouw bleek inderdaad haar arm gebroken te hebben. Het slachtoffer is doorverwezen voor medische behandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren