Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Veel hulpdiensten ingezet voor zoekactie bij te water geraakte auto Sluiskil

Toegevoegd: 20-08-2022, 07.28 uur
Door: Eugène Harthoorn

SLUISKIL – De hulpdiensten zijn vanmorgen vroeg aan het zoeken geweest naar een auto die te water was geraakt aan de Pierssenspolderstraat in Sluiskil. In en om de auto werden geen personen aangetroffen.


De hulpdiensten werden omstreeks 05.10 uur opgeroepen voor de te water geraakte auto. Dit voertuig zou volgens de politie vanuit een speeltuin aan de Bovenweg zijn gekomen en het water in zijn gereden. De brandweer kwam met duikploegen uit Goes en Tholen ter plaatse. Daarnaast waren er een hoogwerker vanuit Terneuzen en een tankautospuit vanuit Sluiskil op de locatie van het ongeval aanwezig. De politie en ambulance stonden paraat om hulp te bieden. Een opgeroepen traumahelikopter werd gecanceld.

De duiker die als eerste een zoekslag maakte, constateerde dat de auto circa 20 meter van de kant lag. Na een grondige controle in en om de auto bleek dat er geen personen bij het voertuig aanwezig waren. Ook was er geen contactsleutel meer aanwezig.

De politie gaat met behulp van het kenteken van de auto onderzoek doen naar de eigenaar van het voertuig. De auto is geborgen door een bergingsbedrijf. De brandweer assisteerde hierbij. Tijdens het incident werd het scheepvaart verkeer stilgelegd.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (20-8-2022 om 17:10)
Om wa voor soort auto gaat het dan, zie nergens op de foto's staan
mar (20-8-2022 om 10:46)
Wat een rotstreek weer. Wie doet nu zo iets. Hoop trammelant voor een "geintje"
Cookie-instellingen beheren