Weerbericht:
Perioden met regen, later buien. Morgen talrijke buien, kans op onweer
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 24 km

Bestuurder rijdt onder invloed van alcohol in Yerseke

Toegevoegd: 20-08-2022, 07.35 uur
Bestuurder rijdt onder invloed van alcohol in Yerseke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

YERSEKE – De wijkagenten van Kapelle hebben vannacht in Yerseke een bestuurder beboet voor het rijden onder invloed van alcohol.


De bestuurder werd omstreeks 02.35 uur door de agenten staande gehouden om een controle te laten uitvoeren. Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde, werd er bij de bestuurder een blaastest afgenomen.

Nader onderzoek wees uit dat de bestuurder 445 Ug/l in het bloed had.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (21-8-2022 om 01:19)
timsalabim, dat heb je goed gezegd. Boft die kikker even dat jij niet de rechter bent, ondanks dat ik jouw voorstel wel kan waarderen. Radicaal !! maar ik denk dat als hij/zij naar België wordt uitgezet,....nou ja gewoon weer snel terug is. Gebruik je (in Nederland) alcohol in het verkeer en je wordt gesnapt, dan wacht jou een procedure. M.a.w.: je krijgt dus een veroordeling, want je hebt een bestrafbare overtreding gemaakt ! Hoop wel dat de rechter dit stevig veroordeeld, maar gelukkig er zijn geen slachtoffers. Goed werk van de politie dit persoon aan te houden.
timsalabim (20-8-2022 om 10:31)
Nou zal ik het dan maar alvast zeggen, dan hoeven jullie het niet meer te doen - Auto in shredder - Rijbewijs afpakken - Slijterij verbod - Levenslange gevangenis straf - Boete van 1000 - Verbod op voortplanting - Uitzetting naar België Ik hoop dat de rechter dit leest en zonder proces alles uitvoert op de verdachte, nee wacht, ik eis het, ik eis dat als belastingbetalend Nederlander dat mijn wil wordt uitgevoerd door de overheid instanties.
Cookie-instellingen beheren