Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weggebruikers onder invloed Oosterschelderegio

Toegevoegd: 21-08-2022, 10.29 uur
Weggebruikers onder invloed Oosterschelderegio
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in de Oosterschelderegio meerdere weggebruikers betrapt die onder invloed van alcohol deelnamen aan het verkeer.


In Yerseke bijvoorbeeld werd een bromfietser gecontroleerd die ook een slok teveel op had. Op het ademanalyse-apparaat van de politie blies deze man namelijk een waarde van 320 Ug/l terwijl 220 Ug/l de limiet is. Hij kreeg een proces-verbaal en een algeheel rijverbod van twee uur.

Op de Patijnweg in Goes werd een vrouwelijke bestuurder staande gehouden die op het ademanalyse-apparaat een waarde blies van 430 Ug/l. Zij kan naast een proces-verbaal ook een uitnodiging tegemoet zien van het CBR. Ze zal namelijk een Lichte educatieve maatregel alcohol en verkeer (LEMA) moeten doen: een korte cursus over alcohol en verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trina (21-8-2022 om 10:34)
Nu voelt ze zich nog ellendige om een dure cursus te betalen...waarom kruip je achter het stuur met alcohol op.
Cookie-instellingen beheren