Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Zwaar beschonken tiener valt meermaals van fiets

Toegevoegd: 21-08-2022, 10.33 uur - Update: 21-08-2022, 10.53 uur
Zwaar beschonken tiener valt meermaals van fiets
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Kapelle een tiener in zwaar beschonken toestand aangetroffen in Kapelle.


Passanten hadden melding gemaakt van een jongen die meerdere malen van zijn fiets was gevallen. Politieagenten namen poolshoogte en troffen de 16-jarige jongen aan bij de Postweg (N670).

De jongen was volgens de Kapelse wijkagenten zwaar onder invloed. Hij is doorverwezen naar HALT.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (26-8-2022 om 11:23)
Arthur@ ; Wat is er eigenlijk zo stoer aan alcohol drinken?
Arthur (24-8-2022 om 21:21)
Veel hypocriete zuurpruimen, vroeger dronken we vanaf een jaar of 14-15. Zo rond 2000 was het nog een stuk leuker voor de jeugd. Bijna iedereen is weleens dronken geweest, volgende dag gaar maar daar leert men (meestal) van. Dus hou die overtrokken reacties maar voor je eigen kinderen.
VdVonck (22-8-2022 om 00:07)
Persoonlijk vind ik het erger km te lezen dat deze jongen alleen onderweg naar huis was. Hij is nog maar 16, klopt. Echter, wij stonden op ons 16e ook gewoon in de kroeg. Toen mocht het nog. Nu inderdaad niet meer, maar als ze de minderjarige drinkers buiten zetten zijn de toko's in Goes behoorlijk leeg!
Te Streng (21-8-2022 om 23:47)
Doorverwezen naar halt? Tjongejongejonge, wat een Robocop ben je dan.
Wil (21-8-2022 om 18:37)
Heel goed. De drug alcohol is niet bedoeld voor kinderen. Zelfs voor volwassenen heeft een wijntje al geen gezondheidsvoordelen meer volgens de moderne studies. Overigens net zo goed eens met de ouders gaan praten, want die verdienen ook de nodige ondervraging. Waarom laat je je kind met drank spelen? Dat lacherige rondom alcohol hoort in het verleden.
@Johan (21-8-2022 om 17:34)
Hoezo niemand tot last??? Hij is meerdere malen van zijn fiets gevallen... meerdere malen dus ook gelukt gehad. Had zijn nek kunnen breken, armen, benen, pols, etc... is gelukkig niet gebeurd. Maar je moet er wel wat mee... en dan wordt de politie gebeld. Waar zijn die voor, denk je??? Om hem als taxi naar huis te brengen??? Serieus? Die gast is sowieso de politie tot last, maar ook zeker de omstanders...die verantwoordelijkheids gevoel hebben. Er komt meer bij kijken dan alleen jouw simpele gedachten
Cookie-instellingen beheren