Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
30 files van totaal 107 km

Flink stuk dijkbegroeiing afgebrand bij Kloosterzande

Toegevoegd: 21-08-2022, 21.53 uur
Een flink stuk dijkbegroeiing ging in vlammen op.
Een flink stuk dijkbegroeiing ging in vlammen op.
© Foto: Brandweer Kloosterzande
Door: Roland de Jong

KLOOSTERZANDE - Bij de Emmaweg in Kloosterzande is zondagmiddag een groot stuk begroeiing van de zeedijk in vlammen opgegaan. De brandweer heeft de brand geblust.


De brand bij de Westerschelde werd rond kwart voor vier ontdekt. De brandweer van Kloosterzande rukte vervolgens uit om de brand te bestrijden. Vanuit Terneuzen werd een watertransport ter plekke gevraagd om te zorgen voor voldoende bluswater.

De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat een flink stuk dijkbegroeiing in vlammen opging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Josephus (22-8-2022 om 08:19)
"De brandweer kwam aan toen er al een groot stuk dijkbegroeiing in vlammen was opgegaan en heeft met een snelle en effectieve blusinzet ervoor gezorgd dat het niet verder uitbreidde." is een betere berichtgeving. Toen de brandweer aankwam heben ze binnen enkele minuten een stoplijn gemaakt waardoor er nauwelijks nog een meter verder heeft kunnen branden. Goed gewerkt door de heren!
Cookie-instellingen beheren