Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Gewonde bij politieachtervolging in Scharendijke

Toegevoegd: 23-08-2022, 03.33 uur
Door: Eugène Harthoorn

SCHARENDIJKE - Een scooterbestuurder is gisterenavond gewond geraakt nadat hij ten val raakte in Scharendijke. De man werd op het moment van het ongeval achtervolgd door de politie.


Het ongeval gebeurde om 23.55 uur op de Putmeetweg in Scharendijke. Om nog onbekende reden achtervolgde een eenheid van de politie de man op de scooter. De bestuurder van de scooter kwam ter hoogte van de kruising met de Korenbloemstraat ten val. Bij het ongeval was het politievoertuig betrokken. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. 

Vanwege de betrokkenheid van een dienstvoertuig van de politie van Zeeland-West-Brabant is een eenheid uit een andere regio ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken. Omdat nader onderzoek noodzakelijk was, zijn er agenten van de afdeling Verkeers Ongevallenanalyse vanuit Gorinchem ter plaatse gekomen. Tijdens het onderzoek was een gedeelte van de Putmeetweg afgesloten voor alle verkeer.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (26-8-2022 om 00:54)
Prima actie valt te bezien, iemand een lesje proberen te leren wat uitmond op een levensgevaarlijk gewond persoon is niet niets lijkt mij... Zo ik begreep is hij buiten levensgevaar, maar scooter aantikken met auto, terwijl je ziet dat de scooterbestuurder geen helm op heeft(wat super, super stom is) vind ik nogal niet niks
bram goeree (23-8-2022 om 11:48)
wanneer je door de politie word achtervolgd zal dit niet zomaar zijn want als je niks te verbergen heb stop je gewoon .dus zal hier wel veel meer aan de hand zijn .en natuurlijk zullen er weer zijn die dit politie optreden veroordelen .maar ik vind het een prima actie
wallie (23-8-2022 om 08:57)
Wie niet stoppen wil, moet maar voelen. Jammer dat er weer zoveel politie-inzet voor nodig is, want oei oei misschien is de agent wel buiten zijn boekje gegaan.
Cookie-instellingen beheren