Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Slachtoffer Scharendijke maakte meerdere verkeersovertredingen

Toegevoegd: 23-08-2022, 10.59 uur
De agenten wilden de jongeman controleren nadat hij meerdere overtredingen had begaan.
De agenten wilden de jongeman controleren nadat hij meerdere overtredingen had begaan.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

Scharendijke – De jongeman die vannacht gewond is geraakt bij een ongeval in Scharendijke maakte meerdere verkeersovertredingen. Bij het ongeval was ook een dienstvoertuig van de politie betrokken.


De agenten startten net voor het ongeval een achtervolging toen zij zagen dat de bestuurder van de brommer in en om Scharendijke verschillende verkeersovertredingen maakte. De dienders wilden hem controleren en gaven de jongeman een stopteken. Hij negeerde het stopteken en ging er vandoor. Op de Putmeetweg kwam hij ten val.

De jongeman is, met onbekend letsel, door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn brommer is in beslag genomen ten behoeve van het onderzoek door de verkeersspecialisten. Van de jongen is een bloedmonster afgenomen om te bekijken of hij onder invloed reed. Dat bloedmonster wordt naar het NFI gestuurd om het daar te laten onderzoeken.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren