Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 52 km

Persoon uit water gered bij Wemeldinge, trauma ingezet

Toegevoegd: 23-08-2022, 17.45 uur
Volgens de woordvoerder van de politie is er iemand uit het water gered.
Volgens de woordvoerder van de politie is er iemand uit het water gered.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WEMELDINGE – De traumahelikopter uit Rotterdam is vanmiddag voor een medische noodsituatie in Wemeldinge geland. Volgens de woordvoerder van de politie zou er iemand uit het water zijn gehaald.


De hulpdiensten werden omstreeks 16.10 uur opgeroepen voor de noodsituatie aan de Oostelijke Kanaalweg in Wemeldinge. Ter plaatse bleek dat er, volgens de woordvoerder, een persoon uit het water was gehaald. Het slachtoffer lag op het strand. Vanwege de medische toestand van het slachtoffer werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

Het Mobiel Medisch Team landde circa 20 minuten na de melding in de omgeving van het incident. Na het verlenen van medische bijstand is dit team weer retour gegaan. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel verzorgd. Het is niet bekend of het slachtoffer ook naar het ziekenhuis is gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren