Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

Porsche in beslag genomen in Oostburg na verkeersovertredingen

Toegevoegd: 23-08-2022, 18.02 uur
De bestuurder van de Porsche reed na correctie 96 km/uur te hard.
De bestuurder van de Porsche reed na correctie 96 km/uur te hard.
© Foto: Politie basisteam Zeeuws-Vlaanderen
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG – Een bestuurder van een Porsche heeft zaterdagmorgen zijn rijbewijs moet inleveren omdat hij veel te hard reed en met alcohol op door Oostburg racete.


Op zaterdagavond zagen agenten van het politie basisteam Zeeuws-Vlaanderen de bestuurder van een Porsche met een snelheid van 182 kilometer per uur, 96 te hard na correctie, over de Lange Heerenstraat in Oostburg rijden. Tijdens de staandehouding bleek dat de bestuurder, een 49-jarige inwoner uit Knokke-Heist, ook onder invloed was van alcohol. De bestuurder blies 405 Ug/l waar 220 Ug/l is toegestaan.

Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en het voertuig is inbeslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (24-8-2022 om 12:24)
zou het aan het ''warme'' (dorstige) weer liggen want je leest weer steeds meer dat mensen bezopen aan het rijden zijn .voor zulk volk kan de straf niet hoog genoeg zijn want dan is een auto een moordwapen vind ik .gelukkig niemand verwond of erger .drank en verkeer gaan nooit samen
timsalabim (24-8-2022 om 10:24)
Nou Johan; het betreft hier een Belgische auto; daar zijn auto's heel wat goedkoper dan hier, waarom denk je dat er in België zoveel luxere auto's rondrijden?
Johan (24-8-2022 om 09:33)
Met een flinke slok alcohol op bijna 100 km harder rijden dan toegestaan is getuigt niet van veel verstand. Dit bewijst maar weer eens dat mensen met veel geld (want hij rijdt een nogal kostbare Porsche - ik neem voor het gemak maar aan dat hij 'm niet geleend had) niet per definitie slimmer zijn dan Jan met de Pet...
bram (24-8-2022 om 01:36)
Had zo mooi kunnen zijn. Rijden in een Porsche, welke autoliefhebber wil dat niet. Maar terecht dat deze bestuurder is aangehouden, want ook voor de bestuurders van een Porsche gelden de algemene regels. Jammer, echt heel jammer !!
Ed (23-8-2022 om 22:14)
@ Te gevaarlijk: Wat doet het er toe of je zo'n auto nodig hebt of niet? Als je zo'n auto leuk vind en kan betalen waarom niet? Een beetje elektrische auto is tegenwoordig al net zo snel. Wat niet deugt is dat deze persoon veel te veel gezopen heeft (doen veel mensen in goedkopere auto's ook) en dat hij veel te hard heeft gereden. Gezien de combinatie zeg ik auto in de pers mikken en zware boete geven!
Mijn mening (23-8-2022 om 21:38)
Mooie wagen
Cookie-instellingen beheren