Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Fietser lichtgewond na aanrijding in Kapelle

Toegevoegd: 24-08-2022, 20.20 uur - Update: 25-08-2022, 11.45 uur
De man raakte gewond aan zijn hand.
De man raakte gewond aan zijn hand.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE - Een fietser is vanavond lichtgewond geraakt bij een ongeval op de parkeerplaats van de Albert Heijn in Kapelle. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


De fietser werd omstreeks 18.55 uur op de Biezelingsestraat in Kapelle aangereden door een personenauto. Hierbij kwam de fietser ongelukkig ten val en bezeerde deze zijn hand.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
simpel (24-8-2022 om 20:40)
Het is er overal maar max 30 klm per uur. Maar rijden daar als bezetenen en kennen geen regels. Haast, haast en nog eens haast. Daarom gaat het vaker en vaker mis !!! Steeds groter wordend probleem in Kapelle en Yerseke. Ivm een bepaalde gemeen schap. Die alles voor het zeggen hebben. En het DNA van het dorp negatief veranderen
Cookie-instellingen beheren