Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
Geen files

Celstraf geëist voor misbruiken meisje (14)

Toegevoegd: 25-08-2022, 17.13 uur
Celstraf geëist voor misbruiken meisje (14)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 44-jarige N. K. uit Colijnsplaat is donderdag een gevangenisstraf van 21 maanden geëist vanwege seksueel misbruik. K. zou ook TBS volgens het OM ook TBS opgelegd moeten krijgen en bovendien ruim 17.000 euro aan smartengeld moeten betalen.


K heeft bekend een minder begaafd 14-jarig meisje te hebben misbruikt in de periode van 1 september 2019 tot en met 12 november 2020. Het meisje, met de nodige problemen en een niet optimale thuissituatie, zorgde in voorkomende gevallen voor de honden van K. Tussen het meisje en de 28 jaar oudere K. ontstond een soort vertrouwensrelatie die - volgens K. - overging in wederzijdse verliefdheid.

Van het een kwam het ander en daarmee ging K. dus goed in de fout. Tijdens de behandeling van de zaak zei K. dat hij de volle verantwoordelijkheid op zich zou nemen. Uitspraak op 8 september.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren