Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Buitenbrand bij Willemsweg Schoondijke geblust

Toegevoegd: 25-08-2022, 20.54 uur - Update: 25-08-2022, 21.18 uur
De brand werd geblust door de vrijwilligers van de brandweerpost Breskens.
De brand werd geblust door de vrijwilligers van de brandweerpost Breskens.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Roland de Jong

SCHOONDIJKE - In de buurt van de Willemsweg in Schoondijke heeft woensdag aan het einde van de middag een buitenbrand gewoed. De brandweer kwam ter plekke om de vlammen te doven met behulp van twee stralen hoge druk.


Het brandje werd rond 17.45 uur gemeld. Hierop werd in eerste instantie de brandweerploeg van Breskens gealarmeerd maar omdat het er op leek dat deze niet kon uitrukken, werd ook de brandweer van Oostburg opgeroepen.

Al snel bleek echter dat de brandweerlieden van Breskens toch de melding voor hun rekening konden nemen en zodoende gingen zij ter plekke om de brand uit te maken. De ploeg uit Oostburg is niet meer ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren