Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 22 km

Ongeval met letsel Onrustweg Kamperland

Toegevoegd: 25-08-2022, 20.58 uur
Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd.
Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij een ongeluk op de Onrustweg tussen Vrouwenpolder en Kamperland is donderdagavond iemand gewond geraakt. De persoon is met spoed naar een ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten kregen de melding van het ongeval rond 19.40 uur binnen. In eerste instantie werd dit gemeld op de Oost-Westweg (N255) maar de locatie bleek de Onrustweg te zijn. Deze weg loopt parallel aan het deel van de Oost-Westweg (N57) bij de Banjaard. Na de melding werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke. De komst ervan werd namelijk geannuleerd toen het traumateam boven het Grevelingenmeer vloog.

Eén persoon is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Wel is duidelijk dat bij het ongeval de achterruit van een personenauto beschadigd raakte. De weg was ter plekke enige tijd afgesloten voor al het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren