Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto in sloot ‘s-Heer Hendrikskinderen, één gewonde

Toegevoegd: 25-08-2022, 21.04 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Bij een verkeersongeval in ‘s-Heer Hendrikskinderen is donderdagavond één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer zat in een auto die in een sloot belandde.


Het ongeluk gebeurde rond 19.20 uur toen de auto over de Nieuweweg richting de Oude Zeedijk reed. Door onbekende oorzaak belandde de Mazda hier op zijn rechter zijkant in een sloot. De brandweer werd opgeroepen maar er bleek niemand bekneld te zijn geraakt. Wel was er sprake van een gewonde.

De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd. De persoon hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto tegen 20.00 uur uit de sloot getrokken. Vanwege het ongeluk was de Nieuweweg enige tijd afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren