Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatie in Goes na koperdiefstal bij spoorlijn

Toegevoegd: 26-08-2022, 10.43 uur
Arrestatie in Goes na koperdiefstal bij spoorlijn
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 36-jarige man is vannacht door de politie aangehouden vanwege diefstal van koper langs het spoortraject Vlissingen - Roosendaal. Vanwege de diefstal is op een deel van het traject geen treinverkeer mogelijk.


De politie ontving rond 02.30 uur een melding dat er koper gestolen werd langs de spoorlijn. Agenten stelden hierop een onderzoek in en troffen aan de Karel Doormanstraat in Goes een verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats.

“Hij voldeed aan het signalement, maar had geen koper bij zich”, zo meldt de politie. Ondanks dat de man niet oo heterdaad werd betrapt, werd hij rond 03.15 uur toch ingerekend. De man zit nog vast voor nader onderzoek. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (27-8-2022 om 07:53)
Ik kan niet begrijpen hoe levens gevaarlijk zoiets is onderspanning de leidingen weghalen
bert kaiser (26-8-2022 om 22:45)
als je dit wil stoppen geef je gewoon toren hoge boetes aan de opkopers van dat koper
bram goeree (26-8-2022 om 18:37)
kun je daar geen 380 volt opzetten dan heb je de dader(s) ook gelijk (geroosterd)
mar (26-8-2022 om 15:18)
Geen vaste verblijfplaats dus een landloper!! Vroeger konden ze je daarvoor oppakken. Maar hoe weet men waar je dat koper moet weghalen en bewust weet dat je er een hoop overlast mee creëert. Dat men er al bij kan komen.
Timsalabim (26-8-2022 om 14:25)
Het is zo verschrikkelijk gaar om koper te jatten, de koper prijs is redelijk hoog ja maar in verhouding is het alleen lukratief als je bijvoorbeeld een boiler inlevert ofzo. Of je moet zo verschrikkelijk low on cash zijn dat je langs het spoor wat draad weghaalt voor 5 a 10 euro. Echt zo vreselijk laag vind ik dit, het is de schraalheid ten top! Netzoiets als katalysators jatten; krijg je 50 tot 100 euro voor ofzo; in mijn optiek is dat alles behalve “snel verdiend”. Het is triest!
Cookie-instellingen beheren