Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Ernstig gewonde motorrijder is 19-jarige man

Toegevoegd: 27-08-2022, 09.25 uur
De motorrijder kwam in botsing met een personenauto.
De motorrijder kwam in botsing met een personenauto.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De motorrijder die gisteren zwaargewond raakte bij een verkeersongeval in Kapelle is een 19-jarige man uit Yerseke. Hij ligt nog in het ziekenhuis. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


De motorrijder kwam rond 19.25 uur in botsing met een personenauto. Dat gebeurde op de kruising met de Westelijke Kanaalweg, vlakbij de Postbrug. Het slachtoffer botste met een 22-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle die in een personenauto met Belgisch kenteken reed.

De man uit Yerseke werd voor verdere behandeling per traumahelikopter overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. De vrouw raakte voor zover nu bekend niet gewond. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. "We bekijken onder meer de gereden snelheden, de weersomstandigheden en de technische staat van de voertuigen", aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rik (27-8-2022 om 19:52)
Als je vanuit Kapelle bovenaan de dijk linksaf slaat, kun je niet zien of er verkeer over de brug komt, want de brug staat onder een nare hoek met de Postweg. Grote kans dat beiden hier onvoldoende rekening mee gehouden hebben.
Koos P. (27-8-2022 om 19:09)
@Gevaarlijk, Dus het is de schuld van de automobilist? Misschien was het toch de motorrijder. Maar we weten het niet en het blijft speculeren als we er niet bij waren. Daarom gaat de politie onderzoeken wat de oorzaak was.
Gevaarlijk (27-8-2022 om 13:01)
Ik hoop het niet maar dit soort dingen kunnen wel eens naar aflopen. Automobilisten zien je gewoon over het hoofd, veel te druk met sociale media op hun telefoon.
Vlissinger (27-8-2022 om 10:04)
Hopelijk wordt er met de mededeling van de politie "Hij ligt nog in het ziekenhuis" niet bedoeld dat hij misschien wel komt te overlijden. Ik bedoel, als je zwaargewond bent dan lijkt het mij toch logisch dat hij dan nog in een ziekenhuis ligt? Heel veel sterke toegewenst aan deze 19 jarige. Ook deambulancebroeders, politie en betrokkenen sterkte toegewenst want zoiets is verschrikkelijk om te zien, zo'n jong leven. Ik hoop dat hij een engel heeft die over hem waakt en dat hij er weer bovenop komt.
Cookie-instellingen beheren