Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 114 km

Vlissinger (18) aangehouden voor geweld tegen politie

Toegevoegd: 28-08-2022, 11.30 uur
Vlissinger (18) aangehouden voor geweld tegen politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Een 18-jarige Vlissinger is vannacht in zijn woonplaats aangehouden nadat hij een agente had verwond.


Omstreeks 04.00 uur spraken agenten op de Nieuwendijk de man aan op het hebben van een geopende fles alcohol op straat. Deze conversatie mondde uit in agressie naar de agenten. De man verzette zich en beet in de hand van een agente.

De man is aangehouden voor geweld tegen politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Huh (29-8-2022 om 00:16)
Huh, 18 jaar nog maar, en om 04:00 uur op straat?? Wat moet je om 04:00 op straat doen dan? Dat gastje moet dan al lang op bed liggen. Trouwens, dan is het nog donker ook... Wanneer zouden zulke spoorloze gastjes dan slapen? Ik vermoed dat die gaan slapen, als een normaal mens weer gaat werken.
Johan (28-8-2022 om 14:53)
De politie weet de grootste drugscriminelen niet in te rekenen maar een jochie met een flesje drank op straat wordt wel in zjjn kraag gevat. Ik keur het bijten natuurlijk niet goed maar ik begrijp de frustratie.
Joris (28-8-2022 om 11:46)
Hier hadden een paar welgemikte uithalen met een wapenstok op zijn plaats geweest. Een paar gebroken botten en een paar tanden uit zijn mond zullen hem volgende keer twee keer na laten denken voordat hij het waagt agenten te bijten. Maar ik denk dat hij al weer vrij rond loopt en niets geleerd heeft.
Cookie-instellingen beheren