Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurster ongeval Wolphaartsdijk reed onder invloed van alcohol

Toegevoegd: 28-08-2022, 11.34 uur
Volgens de politie reed de vrouw onder invloed van alcohol.
Volgens de politie reed de vrouw onder invloed van alcohol.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WOLPHAARTSDIJK – De bestuurster van de personenauto die vanmorgen in een watergang aan de Aardebolleweg in Wolphaartsdijk belandde reed onder invloed van alcohol.


De 20-jarige vrouw raakte in een flauwe bocht van de weg en belandde in de brede sloot. Nadat zij door het ambulancepersoneel was onderzocht, werd er bij haar een blaastest afgenomen. Omdat bleek dat zij onder invloed van alcohol reed, is de vrouw aangehouden.

De vrouw heeft op het politiebureau een ademanalyse moeten ondergaan. Hieruit bleek dat de vrouw 650 Ug/l blies.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (30-8-2022 om 15:15)
@Timsalabim, het maakt geen verschil op welke de auto verzekerd is. De verzekering betaalt nooit uit bij overmatig alcoholgebruik. Zelfs wanneer je onder de limiet blijft, wordt de schadevergoeding al lastig. Vooral bij een eenzijdig ongeval.
VdVonck (29-8-2022 om 12:08)
650 is niet niks! Duur grapje, die Evoque kan uit eigen zak betaald gaan worden. Wellicht kan het kind beter iets gaan rijden met minder vermogen en beter zicht.
Timsalabim (29-8-2022 om 10:44)
Als de auto enkel wa verzekerd is word de schade sowiezo niet vergoed
Trots (29-8-2022 om 00:29)
Whahaha, 20 jaar jong, en al zo'n troep van je leven maken. Zulke mensen sporen niet, maar dat willen ze van zichzelf niet weten. Die denken anders dan normale mensen, en geven de politie de schuld van hun falen. Schade auto gaat niet betaald worden, want 650 ugl is best pittig. Zo ongelofelijk dom.
ewoud (28-8-2022 om 22:35)
alcohol en verkeer is toch de gewoonste zaak van de wereld. lekker zat autorijden is normaal, net als fiets in het donker zonder licht. of motorrijders in onderbroek maar wel met helm. lang leven de ridders in het verkeer.
bram goeree (28-8-2022 om 21:01)
dit is nmr zoveel met alcohol .maak die straffen eens wat hoger want drank en rijden kan een dodelijke combinatie zijn
Cookie-instellingen beheren