Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Diverse kleine incidenten op Kapelsedag in Kapelle

Toegevoegd: 28-08-2022, 13.47 uur
Buitenom enkele incidenten bleef de Kapelsedag rustig volgens de wijkagenten van Kapelle
Buitenom enkele incidenten bleef de Kapelsedag rustig volgens de wijkagenten van Kapelle
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE- De wijkagenten van Kapelle hebben op de Kapelse dagen een man aangehouden voor belediging van ambtenaar in functie. Diverse mensen zijn bekeurd.


De agenten werden gisteren, eind van de middag, opgeroepen voor een conflict. Hierbij moest iemand zich legitimeren. De persoon weigerde dit echter. Na een fouillering bleek de man toch een legitimatiebewijs bij zich te hebben. De man heeft een proces-verbaal gekregen voor het na vordering niet tonen van legitimatiebewijs. Diverse personen hebben een bekeuring gekregen voor het urineren tegen openbare gebouwen.

Vannacht hebben agenten een man aangehouden die een agent in functie beledigde. Deze man is overgebracht naar Torentijd. Daar zal hij vandaag worden gehoord.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom Helgers (29-8-2022 om 12:58)
Jammer dat deze titel insinueert dat het een vervelend feest was. Als ik kijk naar de post van de wijkagenten Kapelle op Instagram zeggen ze juist dat het een erg gezellig feest was met slechts enkele kleine incidenten. Jammer dat dit nu zo verdraaid wordt. Het was gewoon een top feest!
R (29-8-2022 om 12:57)
Vaak zie je bij evenementen dat er geplast wordt tegen een muurtje. De tap staat continu open bij evenementen echter van voldoende schone openbare sanitaire voorzieningen is nooit sprake.
Bertand (28-8-2022 om 22:33)
Hoe gek moet het nog worden? Toch niet te geloven dit.
Michelle (28-8-2022 om 21:24)
Gezellig hoor!
Cookie-instellingen beheren