Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Bejaarde vrouw slachtoffer van pinpasdieven

Toegevoegd: 29-08-2022, 13.13 uur
Bejaarde vrouw slachtoffer van pinpasdieven
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Twee nog onbekende personen zijn zondagmiddag met een smoes de woning van een bejaarde vrouw in Vlissingen binnengedrongen. De indringers namen de pinpas van de bewoonster mee.  De politie is op zoek naar getuigen van het voorval.


De diefstal kwam aan het licht toen een zorgmedewerker zondagmiddag 28 augustus alarm sloeg. Zij was op bezoek bij een cliënte aan de Jozef Israëlslaan en ontdekte dat een kistje was opengebroken. Daaruit was een bankpas gestolen. De bewoonster kon door haar medische achtergrond niet goed vertellen wat er gebeurd was.

Maar uit haar verhaal werd wel duidelijk dat er één of twee personen in de woning waren geweest, één van hen een vrouw zou haar donkerblonde haar in een staart hebben gedragen.  De politie heeft een aangifte opgenomen en stelt een nader onderzoek in. De politie zoekt daarbij mogelijke getuigen van het voorval. Als men zondagmiddag in de omgeving van de Jozef Israelslaan in Vlissingen de verdachten mogelijk heeft gezien gezien of ook bezoek heeft gehad van deze personen, die zich mogelijk uitgeven voor bankmedewerkers, dan kunnen zij bellen met de politie via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman (30-8-2022 om 20:13)
Dit zijn de helden van de maatschappij. Oude mensen beroven, waar gaan we naar toe? Sterkte voor de oude dame, hopelijk verwerkt ze het goed en kan nog verder gerust leven.
Ik (30-8-2022 om 07:26)
Héél ve3l sterkte voor mensen die zo iets overkomen. Ik ben het helemaal eens met jou Bram.
bert kaiser (29-8-2022 om 20:45)
vind het jammer dat dat tuig het nooit eens bij mij probeert , ik hoop dat ze gepakt worden
Michelle (29-8-2022 om 14:52)
Wat een laffe donders!
bram goeree (29-8-2022 om 13:36)
allereerst sterkte voor het slachtoffer en voordat er weer beginnen van ''daar word je toch genoeg voor gewaarschuwd'' denk dan eerst maar eens na in welke omstandigheden dit slachtoffer verkeerde voordat je met zulke conclusies komt en ook wanneer wij deze leeftijd mogen bereiken hoe of we dan zouden doen .en wat de daders betreft weer een geval van niet voor je geld willen werken en het ook geen interesse hebben wat ze zo een slachtoffer aandoen .de straffen voor zulke klootzakken kunnen niet zwaar genoeg zijn .
Cookie-instellingen beheren