Weerbericht:
Eerst plaatselijk dichte mist en gladheid
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Hoofdgasleiding in Waarde doorboord tijdens werkzaamheden

Toegevoegd: 29-08-2022, 23.30 uur
Hoofdgasleiding in Waarde doorboord tijdens werkzaamheden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WAARDE - De brandweer is maandag uitgerukt nadat in Waarde een gasleiding beschadigd was geraakt tijdens werkzaamheden. De bluslieden konden de situatie onder controle krijgen en overdragen aan de netbeheerder.


Het incident gebeurde maandag rond 15.00 uur tijdens werkzaamheden in de Groene Kruisstraat in Waarde. De werklieden die daar bezig waren, doorboorden daar een hoofdgasleiding. Toen de bluslieden eenmaal ter plaatse waren, konden zij de situatie onder controle krijgen.

Daarop wachtten de medewerkers van de brandweer de komst van netbeheerder DNWG af. Toen de medewerkers van het nutsbedrijf waren gearriveerd, kon de situatie worden overgedragen aan hen.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Quest (30-8-2022 om 09:06)
Heel Zeeland glasvezel. hahahaha Overal hetzelfde liedje. Door heel Nederland leggen ze glasvezel aan tot zelfs in Duitsland en overal gaan ze door de gasleiding. dagelijks routine. hahahaha
Fonkie Monkie (30-8-2022 om 07:41)
die gasten die de glasvezel doen hebben gewoon geen sjoege van hoe ze het fantsoenlijk moeten doen de ene na de andere gasleiding gaat stuk lekker bezig met al dat buitenlandse personeel dat geen donder erom geeft wat er gebeurt zolang ze maar betaald krijgen
Cookie-instellingen beheren