Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Brandweer rukt uit voor defecte lift in Oostburg

Toegevoegd: 29-08-2022, 23.43 uur
Brandweer rukt uit voor defecte lift in Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOSTBURG - Een persoon heeft maandag korte tijd opgesloten gezeten in een lift in Oostburg. De brandweer kwam ter plaatse om de lift te controleren.


Het incident gebeurde maandag rond 14.30 uur in een gebouw aan het Ledelplein in Oostburg. De brandweer werd op dat moment gealarmeerd dat een persoon vast zou zitten in de lift. Eenmaal aangekomen, zagen de brandweerlieden van de post Stampershoek dat er niemand opgesloten zat.

Na wat onderzoek, kwamen de bluslieden uiteindelijk de persoon tegen die korte tijd had vastgezeten in de lift. Het apparaat zou even hebben vastgehangen. Na enkele controles van de brandweer, bleek dat de lift inderdaad niet goed werkte. Daarop werd de lift buiten gebruik gesteld. Een monteur is op de hoogte gesteld van het defect.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren